Finn de beste tilbudene på ombygging av kjøkken

Det finnes mange rimelige måter å pusse opp kjøkkenet på og forbedre stil, funksjonalitet og verdi. Oppdag planer for kjøkkenoppussing til en svært lav pris. Du kan finne tilbud på ombygging av kjøkken for så lite som 50 000 kroner!

Bortsett fra å øke verdien på huset ditt, har en kjøkkenoppussing også mange andre fordeler.

Spar penger på energi

.
Apropos effektivitet, du kan også spare mye penger ved å bytte ut gamle hvitevarer. Ved å bytte ut ting som bruker mindre strøm, kan du spare penger på strømregningen hver måned. LED-pærer gir deg den samme belysningen til en brøkdel av energikostnadene, samtidig som de varer lenger. Vann er en annen måte å spare penger på. En kran med lavt vannforbruk kan overraske deg med tanke på hvor mye den kan redusere det totale forbruket. Glem heller ikke energieffektive hvitevarer generelt.

Hva med selve boligen, bortsett fra apparatene på kjøkkenet? Her bør du også tenke på riktig isolasjon og vinduer. Alt dette gjør at du kan bli mer miljøvennlig, noe som gir deg mindre penger ut av lommen samtidig som det er bra for planeten vår.

Trygghetsforbedringer

Selv om alt ser trygt ut på kjøkkenet, kan det være noe som lurer i bakgrunnen. Alt fra skjult muggsopp til utdatert teknologi – noe problematisk kan være rett rundt hjørnet. Hvis du får en fagperson til å ta en titt på mulighetene dine, kan han eller hun peke deg i riktig retning.

Spesielt når det gjelder eldre boliger, kan kjøkkenet ha blitt satt sammen etter utdaterte elektriske koder som ikke lenger anses som sikre. Gamle ledninger kan være potensielt farlige, siden regelverket nå er strengere og sikrere enn noensinne.

Med en oppussing kan du også legge til sikkerhetsfunksjoner som ikke var der før. En avtrekksvifte kan redusere mengden giftige forurensende stoffer i luften. Du kan også installere bedre belysning, sklisikre gulv og lettere tilgjengelig oppbevaringsplass for å sikre at du er trygg når du lager mat til familien.

Mer plass til å lage mat

.
Du trenger ikke å bygge om hele hjemmet eller rive vegger for å få mer plass til matlaging. Ofte handler det om hvordan kjøkkenet er innredet og hvordan du oppbevarer tingene dine. Med smart designede benkeplater og oppdaterte hvitevarer kan du få god plass til alt du trenger. På den måten kan du kjøpe den splitter nye stavmikseren du trodde du ikke fikk plass til i arbeidsområdet ditt.

Mer oppbevaringsplass

.
Dette går hånd i hånd med det forrige punktet, men mer oppbevaringsplass kan være en fordel på flere måter. Det er en av metodene for å utvide arbeidsområdet ditt, men du kan også ha flere ting tilgjengelig. Når du får mer plass, kan du spare penger ved å kjøpe ting i store kvanta, for eksempel oppbevaringsposer eller ingredienser. Noe så enkelt som skapinnredning eller nye hyller kan hjelpe deg med dette.

Sparer tid

En ombygging gir deg muligheten til å oppdatere gammel, ineffektiv teknologi. Dette vil ikke bare gjøre livet ditt mye enklere, men i noen tilfeller vil du også kunne redusere tiden du bruker på kjøkkenet ganske dramatisk. Det betyr at du får mer tid til å nyte måltidet eller tilbringe tid med familien.

Oppdatering av kjøkkenstilen

.
Noen ganger vil man bare at ting skal se bra ut. I tillegg til å spare penger, er det bare noe med en fin estetikk som føles riktig. En oppussing er en perfekt anledning til å utfolde kreativiteten og skape det perfekte rommet for deg. Hvis du tilbringer mye tid på kjøkkenet, hvorfor ikke gjøre det til en fryd for øyet?

Med mindre du selv har bygget eller vært med på å designe huset ditt, er det stor sjanse for at kjøkkenet ikke passer perfekt for deg. Selv om det allerede er ditt favorittrom i huset, er det sannsynligvis en ting eller to som ikke stemmer. Med en oppussing kan du sørge for at arbeidsplassen din ser ut og føles akkurat slik du ønsker. Ved å samarbeide med en profesjonell kjøkkenfornyer kan drømmene dine enkelt bli virkelighet.

Høyere verdi på hjemmet

I begynnelsen av denne artikkelen ble det nevnt at en kjøkkenoppussing kan øke boligens verdi. Et oppgradert kjøkken hjelper deg ikke bare med å selge kjøkkenet ditt raskere, det kan også lønne seg selv. På den måten kan du glede deg over å bruke det nye kjøkkenet samtidig som du tjener inn kostnadene senere.

To ting som potensielle boligkjøpere ofte legger merke til først, er oppdaterte bad og ombygde kjøkken. Faktisk sier en stor andel av eiendomsmeglerne at et pent kjøkken ofte er det som avgjør om en bolighandel går gjennom eller ikke. Selgere vil også ofte få flere bud med et splitter nytt kjøkken, noe som igjen gjør det enklere og raskere å gå videre til neste kapittel i livet.

Avsluttende ord

En ting du må huske på, er at du ikke bør ta noen snarveier når det gjelder ombygging av kjøkkenet. Siden det kan være dyrt, kan det være fristende å prøve å spare penger der du kan. Men husk at en dårlig utført jobb kan ende opp med å koste mer i ettertid. Hvis du sørger for å engasjere en dyktig og kvalifisert håndverker, vil du dessuten få mer igjen for investeringen. Det blir lettere å glede seg over det nye kjøkkenet når du vet at du også har økt boligens verdi når du bestemmer deg for å selge.

Her er ti rimelige alternativer for ombygging av kjøkkenet:

Byggmakker

25,000 kroner
Byggmakker tilbyr en rekke pakker for kjøkkenoppussing fra 25 000 kroner. Pakken inkluderer nye skap, benkeplater, hvitevarer og gulv. De tilbyr også spesialtilpassede ombyggingstjenester til en høyere pris. Byggmakker er en stor kjede av byggevarehus i Norge, så de har et bredt utvalg av materialer og hvitevarer å velge mellom. De har også et team av erfarne kjøkkendesignere som kan hjelpe deg med å skape det perfekte kjøkkenet for dine behov.

Ikea

20,000 kroner
Ikea tilbyr en ombyggingstjeneste kalt «Kjøkkenhjelpen» som starter på 20 000 kroner. Denne tjenesten inkluderer design og installasjon av nye Ikea-skap, benkeplater og hvitevarer. Ikea er en populær møbelforhandler i Norge, så de har et bredt utvalg av rimelige kjøkkenskap og hvitevarer. Ombyggingstjenesten deres er også svært rimelig, noe som gjør den til et godt alternativ for budsjettbevisste huseiere.

Frontleverandøren

25,000 kroner
Frontleverandøren er et kjøkkenrenoveringsfirma som spesialiserer seg på skap. De tilbyr en rekke ulike skapstiler og overflater å velge mellom, og prisene starter på 25 000 kroner. Frontleverandøren er en familieeid bedrift med over 30 års erfaring i kjøkkenbransjen. De er kjent for sin høye kvalitet og sitt engasjement for kundetilfredshet.

Kjøkkenpartner

20,000 kroner
Kjøkkenpartner er et annet firma som spesialiserer seg på kjøkkeninnredning. De tilbyr en rekke ulike skapstiler og overflater å velge mellom, og prisene starter på 20 000 kroner. Kjøkkenpartner er en landsdekkende kjede av kjøkkenfornyere med over 50 avdelinger i Norge. De er kjent for sine konkurransedyktige priser og sitt brede utvalg av materialer og hvitevarer.

Scandic Bygg

20,000 kroner
Scandic Bygg er et kjøkkenrenoveringsfirma som tilbyr en rekke tjenester, inkludert design, installasjon og levering av hvitevarer. Prisene starter på 20 000 kroner. Scandic Bygg er et lokalt selskap med over 20 års erfaring innen kjøkkenrenovering. De er kjent for sin høye kvalitet og sitt engasjement for kundetilfredshet.

Tretopp

30,000 kroner
Tretopp er et kjøkkenrenoveringsfirma som spesialiserer seg på bærekraftige materialer. De tilbyr en rekke ulike skapstiler og overflater å velge mellom, og prisene starter på 30 000 kroner. Tretopp er et norsk selskap som har forpliktet seg til å bruke bærekraftige materialer i sine kjøkkenprosjekter. De tilbyr et bredt utvalg av miljøvennlige skap, benkeplater og hvitevarer.

Vestlandskjøkken

25,000 kroner
Vestlandskjøkken er et kjøkkenrenoveringsfirma som holder til i Bergen. De tilbyr en rekke tjenester, inkludert design, installasjon og levering av hvitevarer. Prisene starter på 25 000 kroner. Vestlandskjøkken er et lokalt firma med over 10 års erfaring i kjøkkenbransjen. De er kjent for sin høye kvalitet og sitt engasjement for kundetilfredshet.

Wilfa

20,000 kroner
Wilfa er en norsk hvitevareprodusent som også tilbyr ombygging av kjøkken. De tilbyr en rekke hvitevarepakker å velge mellom, fra 20 000 kroner. Wilfa er et velkjent varemerke i Norge, og hvitevarene deres er kjent for sin kvalitet og holdbarhet. De tilbyr et bredt utvalg av hvitevarer, slik at du kan finne de perfekte hvitevarene til kjøkkenet ditt.

Zink

30,000 kroner
Zink er et kjøkkenrenoveringsfirma som spesialiserer seg på benkeplater i sink. De tilbyr en rekke forskjellige typer benkeplater og overflater å velge mellom, og prisene starter på 30 000 kroner. Zink er et norsk selskap som er kjent for sin innovative bruk av sink i kjøkkenbenkeplater. De tilbyr et bredt utvalg av stilarter og overflater, slik at du kan finne den perfekte benkeplaten til kjøkkenet ditt.

HTH

25,000 kroner
HTH er en dansk kjøkkenprodusent som tilbyr en rekke kjøkkenpakker fra 25 000 kroner. Pakken inkluderer nye skap, benkeplater, hvitevarer og gulv. HTH er et veletablert selskap med lang erfaring i å levere kjøkkenprodukter og -tjenester av høy kvalitet. De tilbyr et bredt utvalg av stilarter og utførelser, slik at du kan finne det perfekte kjøkkenet for din smak og ditt budsjett.

ADVERTISEMENT

You May Also Like