Disse kredittkortene har de beste belønningene og fordelene

For mange mennesker kan det være litt skremmende å få et kredittkort. Det store antallet alternativer der ute kan være forvirrende, og alle har forskjellige fordeler og belønninger. I motsetning til hva mange tror, ​​er ikke alle kredittkort like, og det er i din interesse å gjøre leksene dine og undersøke alle alternativene dine før du velger ett.

Det vil være til din fordel å kjenne inn og ut av de forskjellige mulighetene. Med alle disse alternativene vil det definitivt være en som er det perfekte valget for enhver situasjon. Du må vite hva du leter etter, og vite hvordan du søker på nettet.

Hvis du er ute etter å søke om kredittkort, er dette de viktigste tingene du trenger å vite på forhånd.

1. Forstå de ulike typene fordeler

Å velge et kredittkort basert på fordeler er ikke så enkelt som å gå for mest mulig verdi. Faktum er at alle de forskjellige fordelene egentlig ikke er direkte sammenlignbare med hverandre. Det er så mange forskjellige typer du må velge basert på hva de kan gjøre for deg.

Enda viktigere, hva slags kort du velger vil også definere hvordan du ender opp med å bruke kortet ditt. Det er derfor det er så verdifullt å kjenne de forskjellige typene før du bestemmer deg for å søke om kreditt.

Nedenfor er en liste over fordeler og hva de betyr:

Saldooverføring – Dette betyr at du tar saldoen på et eldre kort og legger den på ditt nye. Hvis det nye kortet ditt har lavere priser, kan du spare mye penger på renter.

Cash Back – En av de mest enkle fordelene, disse gir deg en prosentandel av pengene tilbake for visse kjøp.

Gassbelønninger – Ligner på cashback-belønninger og gir deg muligens mer verdi, men kan bare brukes til å betale for gass.

Retail Rewards – Noen forhandlere har sine egne kredittkort, og vil gi deg tilbud eller poeng hvis du bruker det i butikken deres.

Sikrede kort – Hovedfordelen med sikrede kort er at du kan søke om dem med dårlig eller ingen kreditt, da de krever et kontantinnskudd som backup.

Studentkort – Disse kortene er designet spesielt for studenter, slik at de kan begynne å bygge kreditt for seg selv.

Reisebelønninger – Ved å bruke kortet ditt refunderer du reiserelaterte fordeler, for eksempel miles eller til og med hotellrom.

Usikrede kort – Det motsatte av sikrede kort, disse krever ingen sikkerhet. Som sådan er disse de mest populære å søke på.

Å studere listen ovenfor vil hjelpe deg med å avgrense hva slags kort som passer best for deg. Hvis du ikke reiser mye, betyr det åpenbart at reisebelønninger ikke vil være til fordel for deg. Se i stedet for å søke med selskaper som tilbyr den typen belønninger som passer best til din livsstil.

2. Du vil ikke ha så mange alternativer for ditt første kredittkort

En av de vanskelige sannhetene å komme ut av veien er at du ikke vil ha så mange alternativer hvis dette er ditt første kredittkort. Det samme gjelder personer som har en svært kort eller begrenset kreditthistorie. Det vil fortsatt være kort der ute, men vær oppmerksom på dette faktum.

På grunn av måten kredittsystemet er utformet på, har ikke førstegangssøkere mye innflytelse å jobbe med. Dette resulterer i at du ikke kan søke om de beste kredittkortene, eller de med mange belønninger. Du kan kanskje ikke få ting som registreringsbonuser eller avanserte flyselskapsbelønninger.

Grunnen til dette er at den slags fordeler er laget for å lokke folk med god kreditt. Med så mange forskjellige kredittselskaper der ute, brukes fordeler for å prøve å tiltrekke seg de beste kundene.

Med dette i bakhodet må du kanskje søke hos et av de mindre kjente selskapene. Ta også en titt på kort som er spesielt for studenter, eller for de uten kreditthistorie. Et annet alternativ er å ta en titt på forhåndskvalifisering for visse kort. Det vil garantert spare mye tid sammenlignet med å søke blindt og få avslag.

3. Vet hvordan et kort vil påvirke kredittpoengene dine

Hvordan et kredittkort kan endre kredittpoengsummen din er litt mer komplisert enn de fleste kanskje tror. Dette er viktig, fordi det å ha en god kredittscore kan påvirke alt fra bilforsikringspriser til mobiltelefonkjøp.

I det øyeblikket du søker om et kredittkort, vil kredittpoengsummen din endres. Hver gang du gjør det, blir denne informasjonen lagt til kreditthistorikken din. Ikke bare det, men det vil forbli der i to år, og også påvirke poengsummen din i opptil seks måneder. Du tror kanskje at det å få avslag på et kort ville oppheve dette faktum, men det er ikke sant.

Omvendt kan det å søke og bli godkjent for en kredittgrense være et enormt løft for kredittpoengsummen din. Hver gang du får muligheten til å bruke og deretter betale tilbake kreditt, vil det forbedre din generelle historie. Å alltid betale ned kortet i tide og ikke være for sent, indikerer for långivere at du er pålitelig. Betalingshistorikken din utgjør også en god del av FICO-poengsummen din, så det er viktig å opprettholde en god merittliste. Til slutt, å ha mer tilgjengelig kreditt er gunstig for din totale poengsum.

Dette er grunnen til at du trenger å vite hvordan kredittkort kan endre kredittpoengsummen din. Du må huske at selv å søke om et kort vil påvirke poengsummen din. Når du først har fått kortet ditt, kan det være en stor fordel for din økonomiske fremtid å bruke det på en ansvarlig måte.

4. Studer renter og gebyrer før du velger et kort

Selv om kort kan gi deg mye økonomisk frihet og fleksibilitet, kan høye renter være like problematiske. Å ha høyere priser kan øke uventet, og utgjøre forskjellen mellom titalls dollar til flere hundre. Årlige avgifter vil gi enda mer kostnader i tillegg.

For å ta den slags overraskelser ut av bildet, studer renter og gebyrer før du i det hele tatt søker om et kort. Den informasjonen er alltid der så lenge du vet hvor du skal lete. Det er ikke noe bedrifter har lov til å skjule for deg.

Faktisk er de lovpålagt å ha all denne informasjonen tilgjengelig for søkere. Det må også være tilgjengelig før noen søker om kort. Oftest vil du kunne finne disse tallene på selve applikasjonen.

Når du fyller ut en søknad, vær på utkikk etter lenker eller setninger som “priser og gebyrer” eller “priser og vilkår”. Mange ganger vil prisene også bli skissert i en boks eller en tabell. Kostnaden for å eie et kort kan beregnes ved å finne APR, årsavgifter og forsinkelsesgebyrer hvis du glemmer å betale regningen i tide. Det er ikke dermed sagt at du er den typen person som vil glemme å betale en regning, men det er alltid en god ting å planlegge for hvert scenario.

En av de største feilene du kan gjøre er å søke om et kort du ikke har råd til. Hvis alle avgiftene og prisene ser ut til å være et problem for deg, er det bare å se etter et annet kort.

5. Søk alltid etter alle alternativene og sammenlign dem

I tillegg til å kjenne alle alternativene, må du virkelig sammenligne dem med hverandre. Det vil hjelpe deg å begrense mengden av kredittselskaper til noen få utvalgte.

Ulike kredittkort er så forskjellige at å analysere dem ved siden av hverandre er den eneste måten å finne ut hvilket som er best for deg. Hvilken har fordelene som direkte vil påvirke livet ditt? Hvilken har størst fordel for mengden gebyrer du betaler? Alt dette er informasjon du kan samle før du søker, og deretter finne ut om det passer.

Å finne et godt kredittkort er bare toppen av isfjellet. Når du har gjort all forskningen for å finne det beste kredittkortet for dine behov, vil neste trinn være å begynne å tenke på flere kredittkort. Som nevnt tidligere tilbyr forskjellige kredittkort forskjellige belønninger, så hvis du kan søke om og bli godkjent for mer enn ett kort, vil det være mye mer fordelaktig enn å bare ha ett.

La oss for eksempel si at du har et kort som tilbyr cashback, men bare når du kjøper et supermarked. Hvis du kjøper en flybillett med det kredittkortet, kan det hende du ikke får noen fordel. Tenk nå på tilfellet der du har to kredittkort: ett som gir deg mye penger tilbake når du kjøper i matbutikken, og det andre som gir deg gratis miles når du kjøper flyreiser. Hvis du bruker begge kredittkortene til å kjøpe varer, kan du få doble, og i noen tilfeller flere, belønninger.

Et annet godt eksempel på fordelene med flere kort er når et kredittkort tilbyr en form for registreringsbonus. Det er mange kredittkortselskaper der ute som prøver å lokke nye kunder til å registrere seg ved å tilby enten gratis penger hvis du bruker minimumsbeløpet innen en viss tidsperiode, eller kanskje tredoble poeng tilbake på ditt første års kjøp. Disse kampanjene er gode å se etter fordi det ikke er noen forpliktelse til å fortsette å bruke kredittkortet etter at du har blitt godkjent og kampanjeperioden er over. Så hvis du kan søke og få £2000 for tre måneder med å bruke det til å kjøpe det du vanligvis ville kjøpt uansett, er det verdt å registrere deg for det kortet.

Det er til og med folk der ute som har laget regneark med kredittkort og belønninger. De vet nøyaktig hvor mye de må bruke for å få de maksimale fordelene som tilbys for kortet. Det er flere mennesker som har reist rundt i verden gratis fordi de var i stand til å planlegge utgiftene sine klokt for å motta miles og poeng fra dusinvis av kredittkort på denne måten.

Selvfølgelig, for å kunne håndtere mer enn noen få kredittkort, må du organisere deg. Det siste du vil skal skje er å glemme at du er i gjeld på en og ender opp med å skylde mye penger på grunn av rentene som stadig øker.

Når vi snakker om interesse, er en annen fordel med å shoppe rundt etter flere kredittkort at forskjellige kort kan ha svært forskjellige renter. Hvis du planlegger å låne mye penger, er det best å se etter et kredittkort med lavest mulig rente.

Men selv om du allerede har et kredittkort og for tiden skylder mye penger på det, vil det være en veldig klok beslutning å spesifikt se etter et annet kredittkort med lavere rente. Du vil bli overrasket over hvor mye penger du kan spare hver måned ved ganske enkelt å konsolidere kredittkortgjelden din til et kredittkort med lavere rente. I utgangspunktet vil du betale ned pengene du skylder på kredittkortet ditt med ditt nye kredittkort. På den måten vil saldoen på det gamle kredittkortet ditt med den høye renten være null og det nye kredittkortet vil kreve mye lavere månedlige betalinger for å betale ned den samme gjelden du allerede hadde.

Det største våpenet du har på din side er kunnskap, og det erverves gjennom å shoppe rundt. Når du er bevæpnet med riktig informasjon, vil du kunne velge det beste kredittkortet for å berike livet ditt.

ADVERTENTIE

Misschien wilt u ook