Finn sikkerhetskameraer til den laveste prisen

Oppdag prisgunstige sikkerhetskameraer og få ro i sjelen i visshet om at dine nærmeste og din eiendom er trygge. Noen overvåkningskameraer koster så lite som 79 kr per måned!

Det kan imidlertid være vanskelig å velge kamera eller system. I dag finnes det så mange modeller på markedet med ulike funksjoner at det kan være vanskelig å holde styr på hva du trenger. Men ved å lese denne artikkelen kan du finne ut hva du bør se etter når du skal handle.

Typer kameraer

Den enkleste måten å dele opp kameratypene på er å finne ut hvor de skal installeres. Det er klart at et sikkerhetssystem som er designet for å være inne i hjemmet ditt, vil være bygget annerledes enn et som skal være utendørs hele tiden. I tillegg finnes det flere forskjellige typer utendørs kameraer.

Utendørskameraer kan deles inn i kablede, trådløse kameraer, lyskastere og ringeklokkekameraer. Når du ser for deg et generisk sikkerhetskamera, er det sannsynligvis kablet eller trådløst du ser for deg. Flomlyskameraer er kameraer med påmontert lys som er bedre egnet for opptak i mørket. Dørklokkekameraer er kameraer som monteres ved siden av inngangs- eller bakdøren.

Et ringeklokkekamera er selvsagt det beste hvis du vil ha et sikkerhetskamera som dekker et område foran døren. Fordi de bruker ledningene som allerede er der, trenger du ikke å finne en annen strømkilde eller installere batterier. Apropos batterier: Trådløse kameraer egner seg best på steder utendørs der du ikke har tilgang til en strømkilde eller stikkontakt. Samtidig er det ganske enkelt å oppgradere en eksisterende lyskaster til et lyskasterkamera. Siden ledningene allerede er trukket til lyskasteren, trenger du ikke gjøre så mye ekstra arbeid.

Strømkilder

Vi har allerede vært inne på hvordan du skaffer strøm til overvåkningskameraet ditt. Det er selvfølgelig veldig praktisk å ha de nødvendige tilkoblingene der du ønsker at kameraet skal være. Men det vil ikke alltid være tilfelle. Hvis du trenger å dekke et sted i huset som krever et trådløst kamera, må du være klar over hva det innebærer.

Trådløse overvåkningskameraer slår seg bare på når det registreres bevegelse for å spare batteristrøm. Hvis et kamera er installert i et område med mye trafikk, kan det hende du må lade det opp hver måned eller til og med hver uke. Mens et system som er gjemt bort på et stille sted, kan vare halve året. Alt avhenger av bruksområdet ditt og hvilken modell du ender opp med å kjøpe.

Det er derfor noen velger å gå for kablede modeller, slik at du ikke trenger å bekymre deg for lading i det hele tatt. Den største begrensningen blir da hvor du kan plassere dem og samtidig ha tilgang til strøm.

Lagring i skyen

.
Hvis du sammenligner alternativene, er det en selvfølge å ha skylagring. Før systemene hadde denne muligheten, måtte du installere en sentral mottaker eller basere deg på minnekort. Nå som kameraene kan laste opp direkte til en sky, blir alt enklere for både kunder og produsenter. Det sikrer også at videoen ikke kan gå tapt på grunn av ødelagte minnekort, eller hvis noen stjeler selve kameraet.

Det viktige her er å være klar over hvor mye gratis skylagring du får med kameraet, og hvor mye du må betale for å få mer. Tenk også på hvor mye video som tas opp av enheten. Et trådløst oppsett i et lite trafikkert område tar opp mindre, og trenger derfor mindre plass.

Bekymringer om personvern

.
Selv om du kanskje føler deg tryggere med et overvåkningskamera, må du huske på at det også er en bakdør i seg selv. Når kameraene er koblet til internett, betyr det at ondsinnede personer kan ta seg inn i systemet ditt. Vær forberedt på å ta visse forholdsregler for å forhindre at slike ting skjer.

Hvis du engasjerer et firma til å sette opp systemet for deg, bør du sørge for at de endrer standardpassordene. Noen enheter har alltid de samme standardkodene, så hvis du ikke endrer dem, kan en kriminell enkelt få tilgang til dataene dine. For å være på den sikre siden bør du alltid velge nye passord som ikke er lette å gjette.

Et system med tofaktorautentisering er dessuten mye sikrere enn et uten. Enkelt sagt krever denne formen for autentisering ikke bare et passord, men sender også en midlertidig kode til telefonen eller e-posten din hver gang du prøver å logge inn. Det kan virke som et problem, men det betyr at en potensiell hacker må få tilgang til både kamerapassordet og den personlige e-posten din. Litt merarbeid ved innlogging er definitivt verdt den ekstra tryggheten. Sørg bare for å aktivere funksjonen, siden noen systemer ikke har den slått på som standard.

I dagens verden er sikkerhet blitt en av de viktigste bekymringene for alle. Med en økning i antall innbrudd og tyverier har det blitt viktig å beskytte hjemmet og de vi er glade i. Det finnes ulike måter å sikre hjemmet på, men en av de mest effektive og kostnadseffektive metodene er å installere et trådløst sikkerhetskamera. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvorfor Wi-Fi-sikkerhetskameraer er bra for hjemmet.

For det første gir Wi-Fi-sikkerhetskameraer deg mulighet til å overvåke hjemmet ditt døgnet rundt. Du kan holde øye med boligen 24/7 fra hvor som helst i verden. Ved hjelp av en smarttelefon, en bærbar datamaskin eller et nettbrett kan du se live-feeden fra kameraet og få umiddelbare varsler om uvanlig aktivitet. Denne funksjonen er spesielt nyttig for folk som ofte er på reise eller jobber på andre steder enn hjemme, ettersom de kan følge med på eiendommen sin hvor som helst og når som helst.

En annen fordel med Wi-Fi-sikkerhetskameraer er at de virker avskrekkende på potensielle innbruddstyver. Studier har vist at boliger med synlige overvåkningskameraer er mindre utsatt for innbruddstyver. Synet av et kamera kan avskrekke en tyv fra å bryte seg inn i hjemmet ditt, siden vedkommende vet at han eller hun blir overvåket og filmet. Dette gjelder spesielt for Wi-Fi-kameraer, som ofte er små og diskrete, noe som gjør dem vanskelige å oppdage.

Wi-Fi-sikkerhetskameraer er også et kostnadseffektivt alternativ til tradisjonelle sikkerhetssystemer. Det kan være dyrt å installere et kablet sikkerhetssystem, ettersom det krever profesjonell installasjon og mye kabling. Wi-Fi-sikkerhetskameraer er derimot enkle å installere og kan settes opp i løpet av få minutter. De er også mye rimeligere enn tradisjonelle sikkerhetssystemer, noe som gjør dem tilgjengelige for flere huseiere.

Wi-Fi-sikkerhetskameraer har dessuten en rekke funksjoner som kan forbedre sikkerheten i hjemmet ditt. Noen kameraer har for eksempel bevegelsessensorer som kan sende deg et varsel når det er bevegelse i et bestemt område. Dette er spesielt nyttig hvis du har en stor eiendom, eller hvis du ønsker å overvåke et bestemt område i hjemmet, for eksempel en garasje eller et skur. Andre funksjoner inkluderer nattsyn, som gjør at du kan se i dårlig lys, og toveis lyd, som gjør at du kan kommunisere med folk i hjemmet ditt selv om du ikke er der.

I tillegg til å sikre hjemmet kan Wi-Fi-overvåkningskameraer også brukes til andre formål, for eksempel til å holde øye med barn eller kjæledyr. Foreldre kan holde øye med barna sine mens de er på jobb, eller se til kjæledyrene sine når de ikke er hjemme. Denne funksjonen er spesielt nyttig for personer med eldre eller funksjonshemmede slektninger, ettersom de kan holde øye med dem på avstand.

Til slutt gir Wi-Fi-sikkerhetskameraer trygghet. Vissheten om at hjemmet ditt blir overvåket og at du blir varslet hvis det skjer noe uvanlig, kan hjelpe deg med å slappe av og nyte tiden hjemmefra. Du kan dra på ferie eller på jobb i visshet om at hjemmet ditt er trygt, og hvis noe skjer, vil du umiddelbart bli varslet.

Wi-Fi-overvåkningskameraer er et utmerket supplement til ethvert hjem. De sørger for døgnkontinuerlig overvåking, virker avskrekkende på potensielle innbruddstyver, er kostnadseffektive og har en rekke funksjoner som kan øke sikkerheten i hjemmet ditt. I tillegg kan de brukes til andre formål, for eksempel overvåking av barn eller kjæledyr, og gir huseiere trygghet. Hvis du er på utkikk etter en rimelig og effektiv måte å sikre hjemmet ditt på, er Wi-Fi-sikkerhetskameraer absolutt verdt å vurdere.

Våre favoritter

Ingen behov for abonnement:

Eufy utendørs sikkerhetskameraer er det beste alternativet hvis du ikke trenger skylagring. Alle videoklipp lagres lokalt, enten på et microsd-kort i kameraet, eller hvis du er teknisk kyndig nok til å lagre dem på en lokal harddisk via tredjepartsprogramvare. Videoen tas opp i 2K, som er dobbelt så høy oppløsning som 1080p. Disse er også gode fordi du har muligheten til å ta opp all aktivitet døgnet rundt, i motsetning til andre kameraer som tar opp når det registreres bevegelse eller lyd. Siden det ikke er noe abonnement eller månedlige avgifter, er prisen du betaler for kameraet det samme som hva det koster deg å bruke det.

Månedlig abonnement:

Google Nest utendørs kameraer er de beste sikkerhetskameraene som krever et månedlig abonnement. Selv om du kan bruke kameraene uten abonnement, må du betale en liten månedlig avgift hvis du vil at opptakene skal lagres i nettskyen. Det finnes to abonnementsalternativer, ett som bare lagrer opptak etter bevegelse eller lydhendelser, og et annet som tar opp 24/7 og lagrer opptakene slik at du kan se dem når du vil. Ulempen er at videoene blir strømmet og tatt opp i 1080p. Fordelen med denne tjenesten i forhold til Eufys er at hvis det skulle skje et tyveri, kan tyven ta med seg Eufy-kameraene som inneholder opptakene dine, mens med Google-kameraene har du en sikkerhetskopi av opptakene på nettet selv om de blir tatt.

Hjemmesikkerhetssystem:

Vi anbefaler Reolink-sikkerhetssystemer for de som er budsjettbevisste. Deres systemer koster omtrent det samme som de to første alternativene per kamera, men du får et dedikert system for tilkobling og visning av opptak eller direkte kamerastrømmer. Disse kameraene kan også strømme og ta opp i 4K-oppløsning, og noen kan til og med gå helt opp til 8K. Mange kobler DVR-en som følger med systemene, til en skjerm, slik at de kan se live-feeds fra kameraene 24/7. Kameraopptakene lagres også på en svært stor harddisk som følger med systemet, slik at du kan spole tilbake og se gjennom opptakene når som helst. Disse systemene har heller ingen månedlig abonnementsavgift fordi alt lagres lokalt. Hvis du ikke har noen budsjettbegrensninger, vil det beste av de beste systemene være et Lorex-sikkerhetssystem.

Her er ti rimelige alternativer for sikkerhetskameraer:

Wansview

Pris: 79 kroner/måned
Beskrivelse: Wansview: Wansview er et kinesisk selskap som tilbyr en rekke produkter innen sikkerhetskameraer. Deres W10-kamera er et godt valg for deg som er på utkikk etter et budsjettvennlig kamera med 1080p-oppløsning og nattsyn. Det har også funksjoner for bevegelsesdeteksjon og toveis lyd.
Wansview-kameraer er et godt alternativ for deg som er på utkikk etter et budsjettvennlig overvåkningskamerasystem som er enkelt å sette opp og bruke.

Tenvis

Pris: 79 kroner/måned
Beskrivelse: Tenvis er et kinesisk selskap som tilbyr en rekke produkter innen sikkerhetskameraer. Deres T168-kamera er et godt valg for deg som er på utkikk etter et budsjettvennlig kamera med 1080p-oppløsning og nattsyn. Det har også bevegelsesdeteksjon og toveis lydfunksjoner.
Tenvis-kameraer er et godt alternativ for deg som er på utkikk etter et budsjettvennlig sikkerhetskamerasystem som er enkelt å sette opp og bruke.

Amcrest

Pris: 99 kroner/måned
Beskrivelse: Amcrest er et amerikansk selskap som tilbyr en rekke produkter innen sikkerhetskameraer. Kameraet IP2M-811W er et godt valg for deg som er på utkikk etter et budsjettvennlig kamera med 1080p-oppløsning og nattsyn. Det har også funksjoner for bevegelsesdeteksjon og toveis lyd.
Amcrest-kameraer er et godt alternativ for deg som er på utkikk etter et budsjettvennlig sikkerhetskamerasystem som er enkelt å installere og bruke.

Gocomma

Pris: 79 kroner/måned
Beskrivelse: Gocomma: Gocomma er et kinesisk selskap som tilbyr en rekke produkter innen sikkerhetskameraer. G30S-kameraet er et godt valg for deg som er på utkikk etter et budsjettvennlig kamera med 1080p-oppløsning og nattsyn. Det har også funksjoner for bevegelsesdeteksjon og toveis lyd.
Gocommas kameraer er et godt alternativ for deg som er på utkikk etter et budsjettvennlig overvåkingskamerasystem som er enkelt å sette opp og bruke.

D-Link Omna 1080p

Pris: 99 kroner/måned
Beskrivelse: D-Link er et taiwansk selskap som tilbyr en rekke nettverks- og sikkerhetsprodukter. Omna 1080p-kameraet er et godt valg for deg som er på utkikk etter et budsjettvennlig kamera med 1080p-oppløsning og nattsyn. Det har også funksjoner for bevegelsesdeteksjon og toveis lyd.
D-Link-kameraer er et godt alternativ for deg som er på utkikk etter et budsjettvennlig sikkerhetskamerasystem som er enkelt å sette opp og bruke.

Foscam FI9821P

Pris: 89 kroner/måned
Beskrivelse: Foscam er et kinesisk selskap som tilbyr en rekke produkter innen sikkerhetskameraer. Kameraet FI9821P er et godt valg for deg som er på utkikk etter et budsjettvennlig kamera med 1080p-oppløsning og nattsyn. Det har også funksjoner for bevegelsesdeteksjon og toveis lyd.
Foscam-kameraer er et godt alternativ for deg som er på utkikk etter et budsjettvennlig sikkerhetskamerasystem som er enkelt å sette opp og bruke.

Reolink RLC-410W

Pris: 99 kroner/måned
Beskrivelse: Reolink RLC-410W: Reolink er et populært sikkerhetskamerameramerke som tilbyr en rekke rimelige alternativer. Deres RLC-410W-kamera er et godt valg for deg som er ute etter et 1080p-kamera med nattsyn. Det har også bevegelsesdeteksjon og toveis lydfunksjoner.
Reolink-kameraene er enkle å sette opp og bruke, og de har en rekke funksjoner som gjør at du får mye for pengene. De har også et godt rykte på seg når det gjelder kvalitet og pålitelighet.

Yi Hjem

Pris: 79 kroner/måned
Beskrivelse: Yi Home er et annet populært sikkerhetskamerameramerke som tilbyr en rekke budsjettvennlige alternativer. Deres 1080p Home Camera er et godt valg for deg som er ute etter et enkelt og brukervennlig kamera. Det har også bevegelsesdeteksjon og nattsynsfunksjoner.
Yi Home-kameraer er et godt alternativ for deg som er på utkikk etter et grunnleggende sikkerhetskamerasystem som er enkelt å sette opp og bruke. De har god bilde- og lydkvalitet og er dessuten svært rimelige.

Somfy Protect Indoor

Pris: 99 kroner/måned
Beskrivelse: Somfy er et fransk selskap som tilbyr en rekke smarthusprodukter, inkludert sikkerhetskameraer. Deres Protect Indoor-kamera er et godt valg for deg som er på utkikk etter et innendørskamera av høy kvalitet med 1080p-oppløsning og nattsyn. Det har også funksjoner for bevegelsesdeteksjon og toveis lyd.
Somfy-kameraer er et godt alternativ for deg som er på utkikk etter et sikkerhetskamerasystem av høy kvalitet som er enkelt å bruke og kan integreres godt med andre smarthusprodukter fra Somfy.

Ivideon Go

Pris: 79 kroner/måned
Beskrivelse: Ivideon Go er et skybasert overvåkningskamerasystem som tilbyr en rekke funksjoner, inkludert direktestrømming, bevegelsesdeteksjon og toveis lyd. Det er et godt alternativ for deg som er på utkikk etter et budsjettvennlig overvåkningskamerasystem som er enkelt å sette opp og bruke.

ADVERTISEMENT

You May Also Like