Verstelbare bedden: een snelle aankoopgids

Verstelbare bedden waren vroeger een stuk zeldzamer, vooral binnen de eigen woning. Omdat ze zo duur waren, vond je ze meestal in ziekenhuizen en soortgelijke medische instellingen. Over de hele wereld genieten mensen nu echter van de voordelen van verstelbare bedden in het comfort van hun eigen huis. Als u geïnteresseerd bent in het krijgen van een en behoefte aan meer informatie, dit artikel is een geweldige start.

Waarom een verstelbaar bed kopen?

De voordelen van een verstelbaar bed zijn misschien niet meteen duidelijk. Zoals de naam al aangeeft, kunt u de hoogte en de positie van verschillende delen van het frame aanpassen. Hierdoor worden delen van uw lichaam, zoals uw hoofd of benen, hoger geplaatst. De reden waarom u dit wilt doen is dat het de druk op uw rug of andere delen van het lichaam kan verlichten. Dit kan medische problemen behandelen zoals:

Oedeem
Zure reflux
Slaapapneu
Snurken
Fibromyalgie

Dit zijn allemaal dingen die een comfortabele, gezonde slaap kunnen onderbreken. Een verstelbaar bedframe helpt niet alleen bij deze aandoeningen, maar kan het ook gemakkelijker maken voor mensen met mobiliteitsproblemen. In en uit bed stappen zonder te helpen een gevoel van onafhankelijkheid te behouden.

Om het nog beter te maken, zijn deze frames sterk geëvolueerd ten opzichte van de grote, logge machines van weleer. Verstelbare bedden worden steeds kleiner en passen gemakkelijker in een slaapkamer. U hoeft niet bang te zijn dat uw huis zijn decoratieve uitstraling verliest, wat voor veel mensen erg belangrijk kan zijn.

Welk merk moet ik kiezen?

Verstelbare bedframes vinden steeds meer hun weg naar huizen over de hele wereld. Mensen zien het belang in van een goede nachtrust en doen de investering. Maar voordat u zich bij hen aansluit, is het belangrijk om te weten dat niet alle frames gelijk geschapen zijn. Doe van tevoren onderzoek om uit te vinden welk merk voor u het beste is.

Voor het grootste deel, bedrijven die verstelbare bed frames verkopen krijgen goede cijfers in klanttevredenheid. Als u naar beoordelingen kijkt, probeer dan te zoeken naar beoordelingen die aangeven dat ze het apparaat al een tijdje hebben. Een ander ding dat kan helpen bij het maken van een beslissing is gericht op de vraag of een merk is gespecialiseerd in functies die u wilt of niet.

De meeste waar voor uw geld krijgen

Een ding dat bijna universeel belangrijk is voor alle shoppers is het krijgen van een goede deal. U wilt zeker niet te veel betalen voor iets dat niet van goede kwaliteit is. De eenvoudigste manier om dat te voorkomen is door modellen direct te vergelijken terwijl u online rondkijkt. Op die manier krijgt u een goed idee van hoeveel elk merk vraagt voor bepaalde functies. Dat is niet iets wat u gemakkelijk kunt doen in een fysieke winkel.

Het is aan te raden om eerst uw budget te bepalen voordat u op zoek gaat naar monturen. Een beetje flexibel zijn kan helpen, maar je wilt niet te veel afwijken van je oorspronkelijke getal. Door eerst een prijs te kiezen, vereenvoudigt u de rest van het vergelijkingsproces. Vergeet ook niet dat winkels vaak vakantie-uitverkopen en -kortingen hebben.

Een ander ding om in gedachten te houden is dat verstelbare bedden kunnen worden beschouwd als medische hulpmiddelen. Medicare en andere vormen van ziektekostenverzekering kunnen u helpen betalen voor een goede nachtrust. Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Voor DME (Durable Medical Equipment) dekt Medicare alleen artsen en leveranciers die bij Medicare zijn ingeschreven. Om dit te kunnen doen, moeten zij zich houden aan een aantal strikte normen. Dit betekent dat Medicare geen claims zal betalen die zijn ingediend door artsen of leveranciers van DME die niet zijn ingeschreven. U kunt deze informatie het beste van tevoren bij uw leveranciers navragen. U zult ook moeten vragen of deze leveranciers al dan niet “deelnemen” aan Medicare. Indien dit het geval is, zal u enkel het Medicare aftrekbare bedrag en het bedrag van de medeverzekering worden aangerekend. Uw out-of-pocket kosten kunnen een stuk hoger zijn als u te maken heeft met een niet-deelnemende leverancier.

Het van tevoren inwinnen van informatie over uw verzekering of Medicare lijkt misschien veel werk, maar het zal u later veel tijd besparen. Het kan ook voorkomen dat u wordt overvallen door een vergoeding waarvan u niet wist dat u die moest betalen. Als u helemaal geen dekking kunt krijgen, laat dat u dan niet ontmoedigen. Er zijn veel verschillende soorten verstelbare bedden voor elk budget.

Slapen in stijl

Zoals eerder gezegd, waren verstelbare bedden vroeger enorme gedrochten die veel ruimte in beslag namen. Ze waren zeker een doorn in het oog voor iedereen die op zijn inrichting let. Hoewel vorm versus functie een eindeloze discussie is zonder een echt antwoord, waarom zou je niet gewoon genoegen nemen met beide?

De meeste van de best beoordeelde verstelbare bedframes zijn tegenwoordig allemaal ontworpen met een moderne flair. Vaak kunnen de mechanismen die ze laten werken verborgen worden, waardoor ze in elke slaapkamer passen. Met zoveel stijlen beschikbaar, hoeft u geen genoegen te nemen met iets zo klinisch. Blijf gewoon winkelen en u zult zeker een betere inrichting vinden zonder de functies op te geven die u wenst.

Heeft u een speciaal matras nodig?

Het perfecte verstelbare bedframe is nutteloos als u niet ook een matras heeft die comfortabel is. U zult dat in uw budget moeten opnemen, vooral als u een bed koopt dat niet met een matras wordt geleverd. Terwijl sommige merken maken eenheden die worden gebundeld met de matras al bevestigd, vele anderen niet. Die zijn bedoeld om te worden gebruikt met wat uw favoriete matras is, die afzonderlijk moet worden gekocht.

Als u uw eigen matras moet kiezen, kies er dan een die werkt met verstelbare bedden. Standaard matrassen met veren kunnen niet perfect met het frame meebewegen, en daarom kiezen veel mensen voor traagschuim. Door de plooibare aard van schuim, hebben ze de neiging om veel beter te werken voor deze toepassing.

ADVERTENTIE

Misschien wilt u ook